Ilmoittautuminen

Kehity asiantuntijana esiintymisessä

Ti 3.9.2024 klo 9.00-12.00
Ti 10.9.2024 klo 9.00-12.00
Ti 17.9.2024 klo 9.00-12.00

Life Science Center, Keilaranta 14, 02150 EspooPeruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7 vrk) ennen koulutusta.  Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen (3-6 vrk) ennen koulutusta, osallistumismaksusta veloitetaan 50%. Kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta osallistumismaksu veloitetaan kokonaan. Osallistujan voi maksutta vaihtaa toiseen henkilöön samasta yrityksestä. Peruutus tai osallistujan vaihtaminen toiseen henkilöön tapahtuu olemalla sähköpostitse yhteydessä kouluttajaan.

Osallistumisen voi tapaturman tai sairastumisen vuoksi vaihtaa toiseen ajankohtaan, mikäli koulutuksia on tarjolla. Ilmoitus tapaturmasta tai sairaudesta on tehtävä ennen koulutuksen alkua olemalla yhteydessä sähköpostitse kouluttajaan. Yksittäistä koulutuksen osallistumiskertaa ei sairastumisen tai muun poissaolon vuoksi korvata, eikä niistä hyvitetä koulutuksen kokonaishinnassa.

Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjän taholta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse osallistujille ja osallistumismaksu hyvitetään. Oikeudet pieniin muutoksiin pidätetään muun muassa kouluttajan sairastumisen vuoksi. Muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse niin pian kuin mahdollista.

Scroll to Top