Omenapuun valkoisia kukkia

Parempaa palautetta

Toimitko esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä ja haluat hyödyntää palautetta paremmin osana työtäsi? Haluatko kehittyä palautteen antajana ja saada enemmän palautetta? Palautteen avulla on mahdollista vaikuttaa niin vuorovaikutuksen ja yhteistyön toimivuuteen, motivaatioon, päätöksentekoon kuin sitoutumiseen tiimissä ja työyhteisössä.

Palautetaidot ovat tärkeä osa ammattiosaamista esihenkilönä ja asiantuntijana. Palaute on vuorovaikutusta toistemme kanssa ja keskeisessä osassa työn tekemistä yhdessä. Vaikutamme toisiimme niin tietoisesti kuin tiedostamattamme ja teemme tulkintoja toisten antamasta palautteesta. Palautteen avulla voimme oppia sekä itsestämme, toisistamme että toimivista tavoista olla vuorovaikutuksessa.

Palautetaidot vahvistavat työhyvinvointia ja motivaatiota ja tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa meille tärkeisiin asioihin. Palautteen avulla voimme luoda yhteenkuuluvuutta, kannustaa ja muokata kulttuuria. Usein palautteen antaminen ja vastaanottaminen saatetaan kuitenkin kokea haasteelliseksi. Palautetaitoja on mahdollista kehittää ja oppia toimimaan myös haastavissa palautetilanteissa.

Tule mukaan kehittymään, oppimaan ja inspiroitumaan!

Koulutus järjestetään suomenkielisenä.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 2 x 3 h:

Ti 24.9.2024 klo 9.00-12.00
Ti 1.10.2024 klo 9.00-12.00

Paikka

Koulutus järjestetään Life Science Centerin viihtyisissä tiloissa osoitteessa Keilaranta 14, 02150 Espoo

Sisältö

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita:

  • Palautteen antamisen ja vastaanottamisen taidot osana vuorovaikutusosaamista
  • Oppimista tukeva ja motivoiva palaute
  • Palautetaitojen yhteys työhyvinvointiin, päätöksentekoon ja toimivaan vuorovaikutukseen tiimissä, työyhteisössä ja asiakkaiden kanssa
  • Keinoja palautteen lisäämiseen
  • Haastavat palautetilanteet
  • Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen
  • Palautetaitojen kehittäminen ja hyödyntäminen omassa työssä

Hinta

550€

(alv 0%)

Early Bird-alennus voimassa 31.5.2024 asti

Kouluttaja Sanna Kaksonen

Sanna Kaksonen
Esiintymis- ja vuorovaikutusosaamisen
kouluttaja (FM, KM)

Sanna on puheviestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka uskoo siihen, että pienilläkin muutoksilla ajattelussa ja toiminnassa voidaan saada suurta vaikutusta aikaan niin yksilö- kuin työyhteisötasolla.

Sannalla on pedagoginen pätevyys ja 10 vuoden kokemus erilaisista koulutus-, opetus- ja luennointitehtävistä. Sanna on innostava, monipuolinen, ratkaisukeskeinen ja kannustava kouluttaja, valmentaja ja luennoitsija, joka lähestyy asioita käytännönläheisesti ja vankkaan tutkittuun tietoon nojaten. Sanna luo turvallisen ilmapiirin, jossa on mahdollisuus oppimiselle ja yhteisille keskusteluille.

Scroll to Top