Vuoristomaisema merelle

Kehity asiantuntijana esiintymisessä

Työskenteletkö asiantuntijatehtävissä ja joudut työssäsi esiintymään tai olemaan esillä? Haluatko saada omaan esiintymiseesi lisää varmuutta ja rohkeutta tuoda näkemyksiäsi mukaan yhteiseen keskusteluun? Haluatko kehittää esiintymistaitojasi ja oppia tuomaan omaa asiantuntijuuttasi selkeästi esiin erilaisissa esiintymistilanteissa?

Monesti asiantuntijana omaa osaamista ja kaikkea siihen kuuluvaa tietoa voi tuntua haasteelliselta tiivistää tai kuvata selkeästi. Myös oma kriittisyys tai esiintymisjännitys saattaa estää tuomasta uusia tai erilaisia näkökulmia esiin keskusteluissa tai pitämästä esitystä yleisön edessä. Tällöin paljon tietoa ja asiantuntijuutta jää hyödyntämättä ja jakamatta organisaatiossa, asiakkaille tai sidosryhmille.

Esiintymistaitojen avulla voimme vaikuttaa toisiin, jakaa asiantuntemusta ja osallistaa ihmisiä niin yhteiseen keskusteluun kuin toimintaan. Omana itsenä ja vahvuuksia hyödyntävä esiintyminen antaa varmuutta, herättää kiinnostusta ja välittyy myös muille. Esiintymisjännityksen ei tarvitse antaa estää esiintymistä, vaan keskeistä on löytää itselle sopivat keinot sen hallintaan.

Tule mukaan kehittymään, oppimaan ja inspiroitumaan!

Koulutus järjestetään suomenkielisenä.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 3 x 3 h:

Ti 3.9.2024 klo 9.00-12.00
Ti 10.9.2024 klo 9.00-12.00
Ti 17.9.2024 klo 9.00-12.00

Paikka

Koulutus järjestetään Life Science Centerin viihtyisissä tiloissa osoitteessa Keilaranta 14, 02150 Espoo

Sisältö

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita:

  • Esiintymistaidot ja esiintymisvarmuus
  • Esiintymisjännitys ja esiintymisjännityksen hallinta
  • Esiintymiseen valmistautuminen itselle sopivalla tavalla
  • Esityksen rakentaminen, rajaaminen ja selkeyttäminen
  • Esiintymisen ja esityksen tavoite
  • Esiintyjän ja kuuntelijoiden välinen vuorovaikutus
  • Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen
  • Harjoittelun ja palautteen merkitys
  • Esiintyjänä kehittyminen ja osaamisen soveltaminen eri tilanteisiin

Hinta

750€

(alv 0%)

Alennus on voimassa 3.8.2024 asti

Kouluttaja Sanna Kaksonen

Sanna Kaksonen
Esiintymis- ja vuorovaikutusosaamisen
kouluttaja (FM, KM)

Sanna on puheviestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka uskoo siihen, että pienilläkin muutoksilla ajattelussa ja toiminnassa voidaan saada suurta vaikutusta aikaan niin yksilö- kuin työyhteisötasolla.

Sannalla on pedagoginen pätevyys ja 10 vuoden kokemus erilaisista koulutus-, opetus- ja luennointitehtävistä. Sanna on innostava, monipuolinen, ratkaisukeskeinen ja kannustava kouluttaja, valmentaja ja luennoitsija, joka lähestyy asioita käytännönläheisesti ja vankkaan tutkittuun tietoon nojaten. Sanna luo turvallisen ilmapiirin, jossa on mahdollisuus oppimiselle ja yhteisille keskusteluille.

Scroll to Top